Saturday, 13 July 2013

antaramuka :)

assalamualaikum..hey there!my name is FATIN NOR SUHAINA BT ADMIN.Saya berumur 18 tahun(skema sikit).Sedang belajar ..bercita-cita nak jadi guru(kononnya..)ahaha..tapi kalau tak jadi pon xpe...jadi lain pon okey jugak janji xsusahkan hidup orang lain...lokasi keberadaan kini di negeri johor(JDT LUASKAN KUASAMU) ahahah..sering kehilangan tapi tak lupa....bahagia duduk dengan mak dan abah..(reason xnk klua smbg blajar)hahah..seorang yang pemalu(tak tahu yang mana malu) :p ..ada seorang bestie dunia akhirat yang tak pernah jemu dengan aku...(ini baru sejati) ellina <3 wirrrrrr-3 ahahaha...thanks wey bagi pedoman dan nasihat yang errrmmmm bole la,...kalau xada konsultan..ahahaha...pasal sekolah:okey kat sk ak sangat pendiam pada awalnya..tapi setelah diasah bakat aku oleh mak esah,wafa n the gang...abes laa aku kak bedah huk aloh laa jadi nya...ada yang mngaku sedih n boring bila aku tiada..ahahah(rekayasa semata-mata) ..pakwe???ha ..ni kne explain panjang...kak long,kak elly,abg,abah ,mak,dan sekutu kerabat admin termasuk laaa rakan -ii seperjuangan ..aku tak ada pak we ok...jangan nak tuduh-ii...kenapa???sebab aku tak percaya pada MEREKA..wakakak..tak laa..blum masanya lagi..jum fokus belajar...ok sekarang aku amek bidang ekonomi...weeeyyyyyyyyiiii ..dari sains tulen...bertukar ke sains sosial drastis gitu(sedih jugak kadang-ii)tapi tak pe...saya okey saya dah besar :D belajar semua susah..belum cuba belum tahu..cukup pantang bila orang tanya kan susah amek ni,...kan susah amek tu...tu laa bnyak sangat dengar scary story dari kiah-ii propa tak berpengalaman..belajar kalau ada niat dalam hati..kat mana pon belajar bole berjaya..kan ????tak caya g laa smbg blajar kat egypt ke mana..pastu melahu ntah pape..berjaya ke???sure ta...jadi jangn bagi pandangan karingeri ok !!!! :)

1 comment:

  1. ooo,,ngumpat akue ae..ahahah,,gurau je yank..

    ReplyDelete

♥мιƨƨ ℓαяα